Sæson 20/21 er skudt igang!

plakat Kulturskolen sæson 20-21

Kulturskolen Hedensted har taget hul på en ny sæson

Kulturskolen er ved at være tilbage i sin vante rytme igen efter corona-nedlukning og sommerferie. Vi glæder os til at tage imod gamle som nye elever på vores musik-, drama- og billedskolefag.

De fleste instrumental-elever er startet op, mens enkelte børnehold starter op i uge 36.

Drama- og billedskolehold starter også op i uge 36.

Vi tager løbende mod tilmeldinger her på siden, da vi stadig har ledige pladser og meget kan ændre sig i løbet af en sæson.

Er du allerede tildelt en plads på skolen, men i tvivl om tid, sted eller underviser, så tjek vores udsendt mail om "Undervisningstid fra Kulturskolen", og ellers kontakt skolens kontor:

Kulturskolen@hedensted.dk

Der kan forekomme mindre ændringer i dit tildelte skema i løbet af de første par uger, men du vil altid blive underrettet via mail forinden.

Vel mødt til sæson 20/21!