Sammenspilsdag 2019

Musikskolen holder sammenspilsdag lørdag d. 2. november kl. 10-16 på Juelsminde skole

Musikskolen afholder igen i år en sammenspilsdag for alle elever fra 0. klasse og op. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer til en sjov og spændende dag!

Tilmeld dig senest onsdag d. 9. oktober gennem dette link.

Når vi har et overblik over tilmeldingerne, udsender vi en deltagerliste, så I har mulighed for at arrangere fælleskørsel til Juelsminde.

Hvis man melder sig til at bage kage til dagen og ikke hører mere fra os, er det fordi vi siger pænt ja tak. Hvis der melder sig mange bagere, giver vi besked til dem, der kan holde fri i denne omgang.

Vi har på dagen brug for hjælp fra 6 forældre fra kl. 13.00 til at gøre klar til saftevand og kage til eleverne samt cafésalg til forældrene.
Hvis der skulle være nogle musikalske forældre, der kunne have lyst til en hyggelig dag med at hjælpe til på holdene, er I velkomne til at skrive det i kommentaren på tilmeldingen.

Program for dagen:

Kl. 10.00-10.15 Fælles velkomst
Kl. 10.15-11.00 Øve i grupper
Kl. 11.00-11.15 Pause
Kl. 11.15-12.00 Øve i grupper
Kl. 12.00-12.45 Frokost (Husk: Medbring madpakke + drikkevarer)
Kl. 12.45-13.15 Fælles aktivitet
Kl. 13.15-14.00 Øve i grupper
Kl. 14.00-14.45 Kagepause og opstilling til koncert
Kl. 14.45-16.00 Koncert. Koncerten er åben for alle interesserede.

Hold:

1. Guitarsammenspil
For alle guitarelever fra 2. klasse og op, der har spillet mindst 1 år, og som kan spille efter noder, tabulatur eller akkorder. Alle slags guitarer er velkomne!
Du medbringer selv instrument og hvis du spiller el-guitar tager du også egen forstærker, kabel og evt. effektbokse med.
Undervisere: Steen Jacobsen og Henning Larsen

2. Klaversammenspil
Sammenspil for Musikskolens klaver- og keyboardelever, der har spillet mindst et år. Medbring instrument, hvis du har mulighed for det. Musikskolen sørger for instrumenter til resten.
Undervisere: Pernille Böser og Elin Nymand

3. Sammenspil for 0.-2. klasse
Spil, sang, sjov og bevægelse.
Du skal ikke medbringe instrument.
Undervisere: Diana Buck og Susanne H. Sørensen

4. Sammenspil for 3.-6. klasse
For alle Musikskoleelever fra 3. – 6. klasse.
Alle på nær trommeslagere, pianister og sangere skal medbringe eget instrument. Pianister: Medbring instrument, hvis du har mulighed for det.
Undervisere: Fridi Øster og Kirstine Dias

5. Sammenspil for elever i 7. klasse og op
For alle Musikskoleelever fra 7. klasse og ældre. Alle Musikskolens blæsere er desuden velkomne på dette hold.
Undervisere: Keld Nilsson og Jeppe M. Hjøllund